Natiunea MMA

Campionul Jon Jones, arestat in New York pentru conducere sub influenta substantelor interzise
20/05/2012

Campionul categoriei semi-grele a UFC, Jon Jones, a fost arestat sambata dimineata sub suspiciunea ca ar fi condus masina sa sub influenta substantelor interzise.

"Pot sa confirm ca Jon Jones a fost arestat in aceasta dimineata pentru DUI" a scris managerul sau Malki Kawa intr-o declaratie oficiala. "Desi detaliile acestei situatii sunt inca adunate de catre autoritatile competente, First Round Management il sustine 100% pe Jon, si ii rugam pe fanii sai si mass-media sa respecte intimitatea sa si a familiei sale in acest timp."

Conform datelor aparute in presa, Jon s-a lovit cu Bentley-ul sau de un stalp in Binghampton, NY undeva in jurul orei 5 dimineata. Dupa ce a fost luat in custodie de catre Departamentul Serifului Broome County, el a fost scos pe cautiune de catre mama sa cateva ore mai tarziu.

Jones, 24 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni pound-per-pound luptatori din lume. El a cucerit centura categoriei semi-mijlocii anul trecut, cand l-a demolat pe Mauricio Rua la UFC 128. El a reusit apoi un rear-naked choke in fata lui Quinton Jackson la UFC 135 din septembrie 2011, iar luna trecuta a castigat la puncte in fata lui Rashad Evans la UFC 145.

El este programata sa isi apere din nou centura in fata lui Dan Henderson pe 1 septembrie, in Las Vegas, in Main Eventul galei UFC 151.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA