Natiunea MMA

Campionul ITS, Parparyan, ii ia locul lui Ilunga in lupta cu Mourad Bouzidi din 28 februarie
17/01/2012

Dupa accidentarea lui Danyo Ilunga, It's Showtime a trebuit sa caute un inlocuitor pentru lupta cu Mourad Bouzidi, din limitele categoriei -95kg in gala din 28 ianuarie. Intr-o miscare neasteptata, campionul categoriei -85kg a ITS, Sahak Parparyan a acceptat sa concureze la o divizie de greutate cu 10 kg peste cea la care concureaza el de obicei, si sa il intalneasca pe Bouzidi.

Mourad coboara in greutate, dupa ce de obicei concura la +95, asa ca Parparyan va fi foarte dezavantajat de aceasta diferenta in dimensiune si forta.

Sahak a luptat chiar in acest weekend, obtinand decizia in fata lui Hakan Aksoy, la categoria 86kg. El a mai luptat in ITS la -95, in luna marite, cand a obtinut decizia majoritara in fata lui Marco Vlieger. In ianuarie 2011, in al doilea sezon al Enfusion, el a pierdut la decizie in fata lui Frank Munoz, tot la -95kg. Prestatia sa la -85kg a fost cu mult mai buna, iar rezultatele cele mai bune le are la aceasta divizie de greutate.

Ramane de vazut daca ii va putea face fata unui Mourad Bouzidi mai mare si mai greu.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA