Natiunea MMA

Campionul Bellator FC, Hector Lombard, semneaza cu UFC
25/04/2012

Bellator Fighting Championship isi pierde unul dintre campioni.

Fara o "clauza a campionilor" in contractul sau cu Bellator, si cu intelegerea pe patru ani cu promotia americana la sfarsit, campionul categoriei mijlocii a Bellator, Hector Lombard, a semnat un contract cu cea mai mare promotie din lumea MMA, UFC.

"Sunt in UFC, e oficial" a anuntat el ieri dupamasa pe contul sau de Twitter.

Lombard este singurul campion al acestei divizii de greuate pe care l-a avut Bellator in istoria sa, desi organizatia a avut dificultati in a ii gasi adversari pe masura si fiind nevoita sa ii ofere lupte care nu s-au dat cu centura pe masa. El a si luptat de cateva ori in tara sa natala, Australia, pentru alte organizatii de MMA.

Lombard aduce cu el un palmares de 31-2-1 in Octogon, si nu a mai pierdut vre-o lupta din 2006, avand acum la activ o serie impresionanta de 20 victorii consecutive.

Nu se stie inca momentul cand el isi va face debutul sub bannerul UFC, dar cu siguranta ca va aduce un plus de valoare intr-o divizie dominata atat de categoric de catre Anderson Silva.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA