Natiunea MMA

Campionul Bellator, Ben Askren, se alatura echipei Roufusport Fight Team
14/04/2011

Campionul categoriei mijlocii a Bellator Fighting Championship, Ben Askren (8-0) e acum membru cu drepturi depline al Roufsports Fight Team.

Echipa bazata in Wisconsin a anuntat astazi intregirea efectivului lor cu inca in sportiv de mare clasa.

"Ben e un wrestler de clasa mondiala, si sunt foarte bucuros ca s-a alaturat echipei noastre" a declarat Duke Roufus, directorul de la Roufusport. "Cred ca il putem ajuta sa faca urmatorul pas in cariera, iar tehnica sa de wrestling ii va ajuta pe ceilalti oameni din echipa."

Askren se alatura unei liste importante care include luptatorii UFC Pat Barry, Alan Belcher, Danny Downes, Erik Koch, Anthony Pettis si Ben Rothwell.

"Sunt foarte bucuros" a declarat Askren. "Cred ca Duke ma poate ajuta mult in cariera mea din MMA."

De patru ori campion national de wrestling, in perioada sa de studentie la University of Missouri, Askren si-a facut debutul profesionist in MMA in februarie 2009. "Funky" cum mai e supranumit, nu a pierdut deloc timpul si s-a ridicat rapid in topul Bellator Fighting Championship, obtinand titlul turneului sezonului doi, inainte de a cuceri si centura de campion de la Lyman Good, in octombrie 2010.

Askren asteapta acum sa lupte cu castigatorul dintre Rick Hawn si Jay Hieron, de la Bellator 43.

Sursa - www.MMAjunkie.com

 

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA