Natiunea MMA

Campionii Viitorului, un nou concurs intercluburi organizat la Brasov - AMANAT DIN CAUZE TEHNICE
23/10/2010

CAMPIONII VITORULUI 2011
Sambata 23 octombrie 2010 la Brasov, sala Red Gym, incepe noul Campionat Interclub pt debutanti, incepatorii si sportivi amatorii in sporturi de contact, denumit CAMPIONII VITORULUI 2011
Campionatul este organizat de Maestrul Montaguti Gianfranco, reprezentant oficial pentru Romania a Federatiilor Mondiale IAKSA - WTKA - WMA.
Campionat se va desfasura sub forma a 10 etape lunare, toate la Brasov (centrul tarii fiind locatia cea mai buna din punct de vedere geografic), si este deschisa oricarui participant, sportiv individual, iubitor al luptei in ring si pentru orice club, asociatie de kickboxing sau alte arte martiale care doreste sa deplaseze un lot la aceasta competitie.
Luptele se vor desfasura sub regulile "K-1 orientals", sub egida Federatiilor Internationale IAKSA - WTKA - WMA
Tehnica de back fist, lovitura de pumn din intoarcere, nu este permisa la nivelul debutantilor de la clasa N, si nu este permisa la nivelul incepatorilor de clasa C.
Este permisa la amatorii clasei B.
Se va lupta cu echipamente obligatorii :
proteze dinti;
cochilia genitala baietii;
proteze piept fetele;
casca cu protectia la barbie la Juniori;
manusi de 8/10 oz pina la categoria -70kg;
manusi de minim 10oz peste 70 kg;
Echipamente facultative:
tibiere si ghete kick boxing
Se va lupta trei reprize de 2 minute daca nu vor fi mai mult de 20 de lupte programate; daca sunt mai multe meciuri se va lupta 2 reprize de 2 minute.
Nu se va acorda Extra Round. Daca meciul este echilibrat, vine declarat Egal, si fiecare luptator primeste cate 3 puncte.
Trebuie precizata cu exactitate greutatea fiecarui sportiv la cantar. Nu se va organiza nici un control oficial de greutatea inaintea competitiei. Trebuie sa demonstram corectitudine intre noi, antrenorii, instructorii si Maestri.
Controlul este facut daca apare indoiala in ring, iar daca sportivul cantareste mai mult decat a declarat initial, lupta vine castagata de catre oponent.
Dupa fiecare etapa, sportivii vor fie primi diplome de participare si un punctaj dupa cum urmeaza: 5 puncte daca au castagat lupta
3 puncte daca meciul este considerat egal
1 punct daca au pierdut
Punctele sunt contabilizate in clasificari separate pe categorie de greutatii si nivel de lupta, N-C-B, si sunt publicate in mod transparent pe www.natiuneamma.ro
Campionatul incepe la data de 23 octombrie si se termina in luna iulie 2011 cu etapa 10. Contabilizarea punctelor determina care sportiv a castagat concursul Campionii Vitorului 2011.
Aceasta invitatie se adreseaza tuturor antrenorilor, instructorilor si Maestrilor sa isi promoveze luptatorii in cadrul Campionatului.
Lista cu participantii la prima etapa trebuie trimisa ( alaturi de o scrisoare de prezentare) la adresa de mail : gianfranco.montaguti@gmail.com pina cel tarziu la 20 octombrie 2010.
Participarea se va face cu cotizare pentru fiecare sportiv, in valoare de Ron 25, care se va plati la fata locul.

Multumim Tuturor pentru Atentiemagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA