Natiunea MMA

Campionii UFC Jon Jones si Georges St-Pierre se vor reintoarce in Octogon in Octombrie
13/06/2013
Ne pare rau pentru cei care asteapta reintoarcerea campionului UFC de la categoria semigrea Jon Jones si a lui Georges St-Pierre de la categoria semimijlocie.

In editia de saptamana aceasta  a “UFC Tonight” de pe FUEL TV, reporterul Ariel Helwani ne-a informat ca ambii campioni se vor intoarce in Octogon doar in Octombrie.

Jones nu poate lupta datorita dislocarii degetului stang  din Aprilie in confruntarea avuta cu Chael Sonnen in UFC 159, in timp ce GSP asteapta evolutia confruntarii intre Anderson Silva si Chris Weidman ce va avea luna viitoare in cadrul UFC 162 inainte de a-si stabili urmatoarele miscari.

St-Pierre e sigur ca Weidman il va infrange pe “The Spider”, distrugand astfel dorintele fanilor de a vedea doua lupte de elita din MMA (intre Silva vs. St-Pierre si Silva vs. Jones). In cazul in care Silva va invinge e posibil ca St-Pierre sa accepte in cele din urma confruntarea.

Daca Silva nu se afla pe lista lui St-Pierre, Johny Hendricks este. In Martie, GSP a avut o victorie prin decizie unanima asupra lui Nick Diaz in UFC 158.

Intre timp, “Bones” doreste sa isi apere titlul in fata lui Alexander Gustafsson. O victorie l-ar face pe Jones cel mai decorat campion de la categoria semigrea din UFC, avand 6 victorii consecutive.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA