Natiunea MMA

Campionat National de Kickboxing la Tulcea
14/03/2017  Municipiul dobrogean va gazdui, in premiera, o editie a celei mai puternice intreceri de profil din tara.  Competitia este organizata de Federatia Romana de Arte Martiale de Contact, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Tulcea.
  Concursul va avea loc sambata, 18 martie, de la ora 10, la Sala Sporturilor din Orasul celor 7 Coline de la Dunare si se va disputa dupa regulamentul WAKO.
  Vor participa sportivi din toata tara, care se vor confrunta in ring si pe tatami in regim K1, Semi Contact, Light Contact, Kick Light si Musical Forms. Potrivit organizatorilor, pana in prezent sunt peste 100 de categorii de greutate si de varsta la fete si baieti.
  Castigatorii vor fi selectionati pentru Campionatele Europene rezervate cadetilor si juniorilor, respectiv, Campionatele Mondiale pentru seniori.
  In paralel, se va desfasura Cupa Deltei la Sei Budokai, organizata de presedintele Clubului Romān de Kendo, Sensei Ion Garbea, īn colaborare cu tulceanul Stefan Iulian Gheba, instructor la Yamato Dojo. Pentru ca Sei Budokai reprezinta un sistem complex de arte martiale de contact care imbina diverse tehnici de lupta, la Cupa Deltei sunt asteptati atat practicantii de Sei Budokai, cat si de Kyokushin Budokai, Ju jitsu, Sambo, Judo și de alte stiluri.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA