Natiunea MMA

Campania "Tanar si Responsabil" a grupului RomGerMed
08/12/2010

www.gladiatorium.ro

Grupul Medical Romgermed implementeaza in perioada 06 – 20 decembrie a.c. campania sociala de educare a tinerilor liceeni, “Tanar si Responsabil”. Campania are la baza problema drogurilor, a alcoolului, a fumatului, a apartenentei la gastile de cartier si a viciilor, in general, cumuland cu tot ceea ce implica acestea din punct de vedere medical.

Campania va fi implementata, pentru inceput, in liceele din sectoarele 4 si 6. Initiativa Romgermed este sustinuta si de o serie de vedete care au fost extrem de incantate de idee. Deocamdata, pentru primele trei zile de campanie s-au alaturat: Kamara , Phelipe, DJ Rynno & Silvia si CRBL, urmand ca pana pe 20 decembrie si alte vedete sa se alature demersului Romgermed.

Romgermed isi propune sa intre in contact direct cu tinerii, intrucat acest segment se afla in perioada de viata in care este expus direct cu acest gen de probleme, de cele mai multe ori nu din convingere, ci din curiozitate sau “pentru a nu fi altfel decat cei din gasca”. Sunt tineri care, in majoritatea lor, nu au caile de comunicare deschise cu parintii, folosind ca si confidenti prietenii de aceeasi varsta. In plus, la nivel psihologic, exista un prag de transformare a personalitatii si universului atitudinal in momentul in care devin liceeni.

Astfel, intr-un dialog deschis cu medicii, sub forma unor seminarii, tinerii vor afla informatii extrem de utile, statistici si argumente, urmand a primi raspunsuri la cele mai stringente dintre nelamuririle pe care le au.

Seminariile anuntate in liceele bucurestene, organizate de catre dr. Ramona Andronache si dr. Alexandru Amarfei, se bucura si de sprijinul cluburilor Respect Gym – sala APACA , Academia de lupte “CIPRIAN SORA” si Tai Shin Do – Bucuresti , care vor oferi tinerilor liceeni antrenamente gratuite de kickboxing.

In prima zi a campaniei Romgermed, luni 06.12.2010, Kamara s-a alaturat echipei medicale, la liceul “Mircea Eliade”, si le-a captat atentia tinerilor povestindu-le cum i-a falimentat localul mamei sale: “Nu imi placea ideea de a bea alcool si mi-am propus sa ii falimentez mamei localul. Cum? Am inceput sa invit diferiti oameni sa serveasca bauturi, pe gratis, iar in 3 luni l-am falimentat. Nu imi pare rau, chiar daca mama s-a suparat pe mine. Am mai scapat lumea de un bar, iar asta mi se pare o mare reusita! Acolo s-a facut un teren de fotbal. Iar asta nu e rau deloc!
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA