Natiunea MMA

Caio Terra face istoria pe scena BJJ-ului mondial
21/11/2011

Numele brazilianului este cunoscut de fanii artei suave oriunde in lume, din diverse motive: campion mondial de jiu-jitsu brazilian, luptator al categoriei pana ce castiga regulat categoria open aratand adevarata esenta a bjj-ului, dar si o persoana controversata prin prisma afirmatiilor pe care le face. Anul 2011 aduce un plus faimei sale, Terra castigand pentru a patra oara consecutiv mondialele no-gi.

Anul competitional nu a fost deloc usor pentru brazilian, nici o parte a corpului lui nefiind ferita de accidentari. Avand mainile complet bandajate un umar dislocat, una din coaste fisurata, leziuni serioase la glezna si genunchi, Caio a aproximat perioada de antrenament la 60 de zile in decursul acestui an. "Prestatia mea nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in ultimul timp. As dori sa-mi cer scuze pentru acest lucru, dar acum am cu adevarat nevoie de timp pentru a-mi trata accidentarile. Sper sa revin cel tarziu la mondialele dedicate gi-ului de anul viitor."

Desi este sceptic in privinta participarii la Panamericane, brazilianul spune ca isi doreste acest lucru, dar totul depinde de evolutia procesului de vindecare. In ciuda nivelului ridicat al bjj-ului sau, competitia de anul acesta a fost una intensa, accidentarile sale agravandu-se substantial. Avand de sustinut si o cariera in artele martiale mixte, Caio Terra are de intocmit un plan minutios privind intoarcerea in activitatea competitionala, insa cu siguranta impatimitii artei suave vor duce un timp dorul meciurilor spectaculoase oferite de brazilian.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA