Natiunea MMA

Cain Velasquez vs Fabricio Werdum, Main Eventul UFC 188 din Mexico City
25/02/2015A doua incercare de a organiza o lupta intre actualul de campion de drept al greilor UFC, Cain Velasquez si detinatorul titlului interim Fabricio Werdum va avea loc cu ocazia galei UFC 188 din Mexico City, dupa ce o accidentare la genunchi l-a fortat pe Velasquez sa se retraga din prima tentativa de promovare a acestei lupte.

UFC a confirma oficial confruntarea intr-un declaratie de presa din aceasta saptamana. Mexico City, care va fi gazda acestui eveniment, este locul unde originea lui Cain poate aduce un interes crescand pentru gala.

Werdum a castigat titlul interim printr-o victorie prin TKO in fata veteranului Mark Hunt la UFC 180. La 37 de ani, brazilianul are parte de un reviriment in cariera dupa ce inainte de 2012 fusese concediat de Dana White. El are acum la activ o serie de cinci victorii consecutive.

Velasquez e considerat de marea majoritate a specialistilor drept forta dominanta din categoria grea a UFC, dar a avut probleme in a ramane suficient de sanatos pentru a putea lupta in ultimul timp. Din cauza problemelor medicale, el a luptat doar de cinci ori din 2010 si pana acum.

El are un palmares impresionant de 13-1, razbunand de doua ori intr-o maniera categorica singura sa infrangere din fata lui Junior dos Santos.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA