Natiunea MMA

Cain Velasquez vs. Antonio Silva II si Alistair Overeem vs. Junior dos Santos anuntati la UFC 160
14/02/2013

La un an dupa ce Cain Velasquez l-a terminat rapid pe Antonio Silva, cei doi sportivi de la categoria grea se vor lupta din nou, in cadrul UFC 160 care va avea loc in Las Vegas la MGM Grand Garden Arena.

Luptele au fost confirmate in editia de marti a emisiunii UFC Tonight, de catre presedintele UFC  Dana White.

Data in care show-ul va avea loc, 25 Mai, este cu o zi mai devreme decat aniversarea de un an al primei lor intalniri, in care Velasquez a invins in urma unui TKO in doar 3:36 min.

Silva s-a pregatit pentru centura de la categoria grea prin infrangerea lui Alistar Overeem in cadrul UFC 156 din 2 Februarie. La momentul respectiv, lui  Overeem i  s-a promis o sansa la titlu in cazul unei victorii, in schimb Silva nu a avut parte de o astfel de promisiune, astfel intrand in lupta dezavantajat.

Dupa ce a pierdut primele doua runde, Silva a avut o revenire spectaculoasa la inceputul celei de-a treia, servindu-i lui Overeem un uppercut inainte de a-l imobiliza la gard.

Silva e posibil sa fie dezavantajat in fata lui Velasquez. In infrangerea sa anterioara, din cauza unui atac cu cotul din partea lui Velasquez, Silva a avut probleme cu vederea, impiedicandu-l astfel sa poata anticipa atacurile urmatoare.

Acel meci din intamplare a fost primul meci a lui Velasquez dupa ce acesta si-a pierdut centura in fata lui Junior dos Santos, dar mai apoi l-a infruntat pe dos Santos intr-un meci cu cinci runde pentru a-si recastiga centura. Aceasta va fi prima lui ocazie de a-si apara titlul dupa meciul din Decembrie.

Intre timp, White a mai anuntat un eveniment important de la categoria grea, care ii va plasa pe dos Santos si Overeem ca fiind al doilea eveniment principal al serii.

Privind catre sfarsitul anului 2012, se parea ca cei doi sunt in dificultate pentru castigarea campionatului, dar dos Santos a fost depasit de Velasquez in timp ce Overeem a fost infrant de Silva, iar acum, amandoi au la activ doua infrangeri consecutive.

Lupta dintre cei doi va fi foarte disputata. In trecut Overeem l-a acuzat pe dos Santos ca ii e frica de el, cuvinte care l-au motivat pe dos Santos sa ceara remiza cu luptatorul olandez. Pe 25 Mai, miza nu este atat de mare pe cat putea fii, dar Silva avand 2 victorii consecutive, ar putea avea o sansa la titlu.

Sursa




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA