Natiunea MMA

Cain Velasquez s-a accidentat; UFC 180 are un nou Main Event
22/10/2014Timpul petrecut de Cain Velasquez in afara Octogonului tocmai a fost extins.

Campionul categoriei grele a UFC a fost nevoit sa se retraga din confruntarea pentru titlul pe care o avea programata la UFC 180 impotriva lui Fabricio Werdum din cauza unei accidentari la genunchi. Ca urmare a acestui fapt, Werdum a primit un nou oponent, in persoana legendarului Mark Hunt, dar lupta dintre ei va conta numai pentru titlul interim al diviziei.

Oficialii organizatiei americane au facut public acest anunt in dupamansa zilei de ieri. UFC 180 primeste astfel o lovitura destul de serioasa, avand in vedere ca Velasquez are origini mexicane iar capitala statului nord-american, Mexico City,urmeaza sa gazduiasca evenimentul in data de 15 noiembrie.

Ultima aparitie in cusca a lui Hunt a fost la UFC Fight Night Japan, cand sportivul de 40 de ani l-a facut KO in runda a doua pe Roy Nelson. "The Super Samoan" are acum un palmares de 5-2-1 in Octogon, cu victorii importante in fata lui Ben Rothwell, Cheick Kongo sau Stefan Struve.

Werdum are si el la activ o serie de patru victorii consecutive. Brazilianul a luptat ultima data la UFC on FOX 11, unde a trecut la decizie de Travis Browne. De-a lungul carierei sale foarte ample el a reusit victorii in fata catorva dintre ceie mai mari luptatori din istorie, printre care Fedor Emelianenko, Alistair Overeem, Antonio Rodrigo Nogueira, Gabriel Gonzaga sau Antonio Silva.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA