Natiunea MMA

Cain Velasquez revine in sala de pregatire, la doar 3 zile dupa interventia chirurgicala
18/01/2011

Cain Velasquez a trecut printr-o operatie la umar - dar cum nu e nimic in neregula cu picioare lui, a revenit deja in sala si face exercitii specifice pentru trenul inferior.

"Am revenit la Joe Grasso, si lucrez la picioare. Ce mai bun loc unde sa te pregatesti" a scris el pe contul sau de Twitter inca de ieri, la doar trei zile de la interventia chirurgicala.

Accidentarea si operatia care a urmat il vor tine departe de Octogon in prima jumatate a acestui an; managementul sau a declarat recent ca spera sa revina in cusca in aproximativ sase luni.

"Il vom avea in Octogon cam in 6 luni. Speram sa se vindece si sa revina la pregatire in 3-4 luni. Poate suntem putin cam optimisti" a recunoscut Bob Cook, antrenorul sau de la Team AKA. "Dar asta ar fi ce vrem sa se intample. Urmeaza sa aflam mai multe detalii in viitorul apropiat dupa ce intra la recuperare."

Velasquez a castigat titlul categoriei grele a UFC de la Brock Lesnar la UFC 123, care a avut loc la sfarsitul anului trecut. El urma sa il intalneasca pe principalul pretendent la titlu, Junior "Cigano" Dos Santos in prima jumatate a acestui an, dar problemele cu umarul l-au fortat sa recunga la ajutorul medicilor chirurgi.

www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA