Natiunea MMA

Cain Velasquez nu va mai lupta pana spre sfarsitul lui 2014
13/12/2013Cain Velasquez nu va mai avea parte de actiune pana aproape de finalul anului 2014.

Acesta a suferit o interventie chirurgicala la umarul stang, si nu va mai putea lupta aproape pana la finalul anului viitor. Problemele cu umarul au inceput dupa confruntarea din Septembrie cu Junior Dos Santos.

“Cand s-a terminat lupta mi-a spus ca si-a accidentat umarul din nou”, a declarat antrenorul lui Velasquez, Javier Mendez, celor de la MMA Fighting.

“Chiar si dupa ce s-a linistit inca avea dureri, in consecinta am fost la spital pentru un RMN. Primul a fost neconcludent. La al doilea s-a putut observa o fisura, dupa care s-a recomandat repaus pentru cateva saptamani, urmand sa inceapa procesul de vindecare. Nu s-au putut observa imbunatatiri ulterioare, in consecinta s-a decis necesitatea unei interventii chirurgicale. Velasquez nu si-a dorit-o, dar nu avea alte alternative. Acum trebuie doar sa se recupereze, si daca nu va mai avea complicatii, isi poate reveni complet.”

Velasquez a mai suferit o interventie chirurgicala la umar in 2011, dupa o confruntare cu Brock Lesnar.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA