Natiunea MMA

Cain Velasquez crede ca il poate face KO pe Brock Lesnar
18/10/2010

Mark Wayne-www.fightline.comPretendentul numarul unu la centura categoriei grea in UFC,Cain Velasquez,urmeaza sa lupte in meciul vietii sale impotriva uriasului Brock Lesnar,campionul en titre .Meciul va avea loc weekendul acesta in cadrul galei UFC 121.Velasquez a dezvaluit celor de la ESPN cate ceva din ce i-a pregatit lui Lesnar pe 23 Octombrie.

" Cu abilitatile si experienta mea in acest sport,cu tehnica mea de lupta in picioare,e posibil sa il fac KO pe Brock," a spus Velasquez.

Desi e convins ca ar fi posibil,Velasquez nu mizeaza pe un knockout impotriva lui Lesnar.El doreste doar sa castige.

"Pe 23 octombrie in Anaheim,am sa il inving pe Brock Lesnar," a declarat Velasquez foarte increzator si motivat.

Velasquez a subliniat simplul fapt ca este motivat de dragoste si dorinta pentru competitie si ca telul lui principal in acest sport este sa ajunga in top, si este dispus sa treaca prin Brock Lesnar pentru a-l atinge.

"Acesta este singurul motiv pentru care am intrat in acest sport: sa fiu campion," a spus el."Vreau centura."

Velasquez si Lesnar vor lupta intr-un meci pe durata a cinci repriza care are ca miza centura categoriei grea in UFC si care va avea loc in aceasta sambata la Honda Center in Anaheim,California.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA