Natiunea MMA

Cain Velasquez ar putea sa lupte cu castigatorul dintre Dos Santos si Lesnar in Houston
03/05/2011

Campionul categoriei grele a UFC, Cain Velasquez e pe drumul cel bun spre recuperare dupa operatia la umar, iar lupta sa de revenire ar putea sa aiba loc pe 8 octombrie in Houston, a declarat Dana White imediat dupa UFC 129.

La inceputul acestei saptamani, promotia a anuntat ca va vizita Houstonul in toamna cu un eveniment si un Fan Expo. Sambata, White a spus ca acesta este obiectivul pentru prima aparare a titlului de catre Velasquez.

"Nu stiu inca, dar probabil" a spus White. "Ar avea sens o astfel de situatie."

Velasquez sta pe tusa de cand l-a invins pe Brock Lesnar in octombrie anul trecut, cand a si castigat centura de campion. S-a operat la umar imediat dupa asta, si trece prntr-o perioada de recuperare care sa ii permita sa revina cat mai curand in activitatea competitionala. Intre timp, in luna iunie, Lesnar si Junior dos Santos vor lupta pentru dreptul de a il provoca pe campion.

La 28 de ani, Cain Velasquez ramane neinvins in cariera profesionista de MMA, cu un palmares perfect de 9-0.

Vineri, Cain a declarat public ca e interesat sa lupte cu campionul Strikeforce Heavyweight Grand Prix, pentru a elimina orice speculatii despre cine e cel mai bun greu din lume.

"Dar acum atentia mea e indreptata spre studiul lui Brock Lesnar si Junior dos Santos" a incheiat el.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA