Natiunea MMA

Cain Velasquez: "E imposibil de stiut cine e cel mai bun din lume la categoria grea"
22/02/2011

Discutia despre care ar fi cel mai bun luptator din lume la categoria grea, de fapt la orice categorie, nu va avea niciodata un final, atata timp cat promotiile nu ajung la un acord si nu organizeaza lupte comune in care campionii diferitelor divizii de greutate ale lor sa isi dispute acest titlu. E un lucru simplu, logic, pe care pana la urma toata lumea ar trebui sa il recunoasca. Surprinzator e ca nu toti fac acest lucru.

Campionul greilor UFC nu este insa o astfel de persoana. Vazut de multi drept cel mai bun greu al momentului, Cain Velasquez nu e de acord cu aceasta opinie si refuza sa isi aloce laurii unei victorii pe care nu a castigato. E drept ca viziunea lui pentru a determina cine e cel mai bun din lume difera putin fata de a noastra.

"Nu vom sti cu siguranta decat daca ajungem toti in aceeasi organizatie. Cine poate spune ca eu sunt numarul 1 sau ca ei sunt numarul 1 daca nu am luptat intre noi?" a declarat el intr-un interviu recent pentru MMA Junkie Radio.

"Fedor e inca un mare luptator. E putin cam mic. A fost cam mic inca de cand a inceput. Dar a obitinut intotdeauna victoria. Acele infrangeri sunt grele, dar cred ca inca are puterea sa castige."

"Sunt cu siguranta luptatori foarte buni care lupta in Strikeforce. Imi face mare placere sa ma uit la turneul lor. Baietii care au luptat in PRIDE - si ei sunt printre cei mai buni din lume."

"Nu vom sti cu sigurnata pana nu luptam uni cu altii. Dar cu siguranta sunt baieti de top. Fara nici o gluma."

Visul lui Velasquez de a lupta intr-o singura organizatie nu se va materializa probabil niciodata, pentru ca interesele financiare sunt mult prea mari la acel nivel, si nimeni nu ar fi dispus sa accepte locul doi la impartirea tortului. E un lucru care nu s-a materializat niciodata in lumea boxului, si care nu se va putea face vre-o data nici in MMA.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA