Natiunea MMA

Cagewarriors organizeaza o gala de MMA in Cecenia
31/07/2013La fight card-ul Cage Warriors 58 au mai fost adaugate alte 4 lupte, incluzand prima lupta CWFC de la categoria grea a anului 2013. Cage Warriors 58 va avea loc sambata, in 24 August la Olympisk Arena din Grozny, Cecenia. Aici vom putea vedea o intalnire intre doi dintre cei mai buni luptatori de la categoria grea si anume intre Ion Cutelaba si Michal Andryszal. Dupa intrevederea avuta la Liverpool in cadrul Cage Warriors 57, atat Matt Inman cat si Mohsen Bahari se vor intoarce in actiune in cadrul acestui eveniment, fiind alaturi de Alex Enlund.

Cutelaba (4-1), luptator din Republica Moldova, a avut parte de multa atentie in Europa de la debutul sau de anul trecut. Avand un trecut in judo si sambo, 3 din cele 4 victorii ale sale au fost in mai putin de 1 minut, singura lui infrangere fiind printr-un TKO controversat. “Sunt foarte incantat sa concurez pentru o organizatie precum Cage Warriors. Acesta va fi cel mai mare test al carierei mele, si imi doresc sa am cea mai buna performanta”, a declarat Cutelaba.

Andryszak (9-3-0-1), in varsta de 21 de ani, a avut o reputatie similara, castigand 9 din cele 10 lupte inainte de limita, 8 dintre ele fiind in prima runda. El a spus: “Aceasta confruntare va fi intre doi tineri, ambii foarte puternici. Luptand pentru Cage Warriors e o mare oportunitate si o mare onoare. Chiar vreau sa profit de aceasta sansa.” Matt Inman e in drum spre a treia victorie consecutiva din cadrul Cage Warriors, daca il va infrange pe Eldar Eldarov.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA