Natiunea MMA

Cage Warriors 59 - Valentino Petrescu lupta in Main Event cu Che Mills
14/08/2013Valentino Petrescu si Che Mills se vor intalni in lupta principala a galei cu numarul 59 din istoria organizatiei britanice Cage Warriors, in Cardiff.

Lupta se va desfasura in limitele categoriei mijlocii, si va fi gazduita de Motorpoint Arena sambata, 14 septembrie.

Petrescu (12-3) a semnat recent un contract exclusiv cu Cage Warriors, dupa ce concurase anterior in The Ultimate Fighter. La 32 de ani, el are toate cele 12 victorii in prima runda, iar infrangerile au fost in fata unor sportivi de nivel ridicat. Sportivul de origine romana se pregateste la Ministry of Martial Arts sub atenta supraveghere a lui Horia Radulescu, unul dintre antrenorii staffului tehnic al lui Semmy Schilt.

"Lupta va fi una foarte interesanta, pentru ca atat eu cat si Mills suntem sportivi care dau totul in cusca. Fanii din Cardiff vor avea parte de o seara care merita toti banii."

Mills (15-6) a scazut in greutate la categoria mijlocie dupa ce a fost invins de campionul Cage Warriors de la semi-mijlocie, Cathal Pendred in gala cu numarul 55 din Dublin, in iunie anul trecut.

El are la activ victorii in fata unor nume mari ca Marius Zaromskis, Chris Cope si Jake Hecht, si a luptat de patru ori in Octogonul UFC.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA