Natiunea MMA

Cage Warriors, una dintre cele mai importante promotii din Anglia, are un orar foarte bogat in 2012
27/12/2011

Promotia engleza "Cage Warriors Fighting Championship" isi continua expansiunea agresiva la nivel international, si are in plan nu mai putin de 16 gale in 2012.

Directorul organizatiei, Graham Boyland, a pus acest orar agresiv pe seama noului parteneriat cu Sky Stone Production and Entertainment FZ, o companie din Dubai care se va ocupa de promovarea la nivel international a Cage Warrior.

"Cu un program de 16 gale in 2012, Sky Stone va duce Cage Warriors la un alt nivel anul care vine" a spus Boyland.

"Aceasta miscare va crea oportunitati foarte bune pentru sportivii din Orientul Mijlociu si chiar din restul lumii. Noi, de la Cage Warriors, suntem foarte mandrii sa avem un astfel de partener."

Cage Warriors a anuntat deja gale in Ungaria, Irlanda, Iordania, Liban, Turcia si Ucraina in 2012.

Sky Stone Production and Entertainemnt FZ e o companie de advertising si media, bazata in Emiratele Arabe Unite, care are in portofoliu parteneriate strategice cu mai multe organizatii internationale, printre care Translink sii Roya TV.

Cage Warriors s-a lansat in 2002 si a facut cunoscuti mai multi luptatori importanti in Europa, printre care Brian Foster, Matt Veach, Pascal Krauss, Aisling Daly si Rosi Sexto.

Orarul pentru 2012, anuntat in acest moment, este:

Feb. 9: Liban
Feb. 18: Londra, Anglia
Feb. 25: Ucraina
March 15: Dubai, Emiratele Arabe Unite
April 12: Amman, Iordania
May 5: Dublin, Irlanda
July 7: Londra, Anglia
Sept. 1: Istanbul, Turcia
Oct. 11: Amman, Iordania
Nov. 17: Ungaria

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA