Natiunea MMA

Cadou de Craciun pentru fanii SuperKombat: Bilete la jumatate de pret pentru cei prezenti la cantar
19/12/2012

Fanii care participă vineri după-amiază la cântarul oficial al sportivilor din K-1 de la Băneasa Shopping City pot cumpăra bilete pentru finala circuitului Superkombat de sâmbătă la jumătate de preț. Pe lângă sportivi din 10 țări, va fi prezent în premieră și proprietarul K-1, sud-coreeanul Mike Kim, care a venit special la București pentru gala organizată la Sala Polivalentă.

Cei 14 sportivi care vor lupta în cea mai mare gală de K-1 a anului se vor vedea pentru ultima oară înaintea meciului direct, la cântarul oficial organizat vineri, de la ora 16:00, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Shopping City.

Timp de două ore, atât cât durează evenimentul, fanii K-1 au șansa de a cumpăra bilete la jumătate de preț pentru a-i vedea sâmbătă în ring pe Mighty Mo, Raul Cătinaș, Hesdy Gerges, Sebastian Ciobanu sau Benjamin Adegbuyi. Astfel, în loc de 50 de lei cât costă cel mai ieftin bilet, aceștia vor plăti numai 25 de lei, echivalentul a 6 euro, de 10 ori mai puțin decât la galele de profil din Europa.

“Deoarece mai sunt câteva zile până la Crăciun, am decis să le facem o surpriză fanilor, iar cei care vor veni la cântarul oficial au o reducere de 50% din prețul inițial al biletului. Vom avea și un invitat special, în persoana domnului Kim, nimeni altul decât proprietarul K-1, care se află pentru prima dată în România”, a declarat președintele Superkombat, Eduard Irimia.

Cel mai mare eveniment de K-1 al anului va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, la Sala Polivalentă din Capitală, și va fi transmis în direct la nivel global în 80 de țări prin intermediul Eurosport, dar și în sistem pay-per-view în țări precum Japonia, China și SUA.

Conform cotelor oferite de casa de pariuri Stanleybet, Raul Cătinaș este singurul dintre români care pornește ca favorit în gală pentru a-l învinge pe veteranul K-1 Mighty Mo, în timp ce Sebastian Ciobanu și Benjamin Adegbuy sunt văzuți ca și challengeri în meciurile din semifinalele piramidei.

SUPERKOMBAT® WGP 2012 Final – Fight card:

1. K-1® Super Fight (+96kg, 3×3 min)
Ibrahim Aarab (Moroc) vs. Daniel Sam (Marea Britanie)

2. SUPERKOMBAT® Semifinala 1 (+96kg, 3×3 min)

Pavel Zhuravlev (Ucraina) vs. Benjamin Adegbuyi (România)

3. SUPERKOMBAT® Semifinala 2 (+96kg, 3×3 min)
Ismael Londt (Surinam) vs. Sebastian Ciobanu (România)

4. SUPERKOMBAT® Meci rezervă (+96kg, 3×3 min)
Freddy Kemayo (Franța) vs. Sergei Lascenko (Ucraina)

5. K-1® Super Fight (+96kg, 3×3 min)
Carter Williams (SUA) vs. Hesdy Gerges (Egipt)

6. K-1® Super Fight (-95kg, 3×3 min)
Arnold Oborotov (Lituania) vs. Andrei Stoica (România)

7. K-1® Super Fight (+96kg, 3×3 min)
Mighty Mo (Samoa) vs. Raul Cătinaș (România)

8. SUPERKOMBAT® Finala (+96kg, 3×3 min)
Câștigător semifinala 1 vs. Câștigător semifinala 2

Comunicat de presa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA