Natiunea MMA

Buakaw vs Pinca, din gala La Nuit des Titan, anulata; campionul tailandez nu e de gasit din 1 martie
09/03/2012

Main Eventul galei La Nuit des Titans, programata pe 17 martie la Tours, in Franta, si in care urmau sa se intalneasca Buakaw por Pramuk si Fabio Pinca a fost anulata.

Pe langa faptul ca au aparut anumite informatii ca luptatorul tailandez ar fi fost accidentat, se pare ca s-a produs si o ruptura intre liderii echipei Por Pramuk si Buakaw, legata de plecarea pregatitorului sau fizic. Promoterii francezi au incercat sa vorbeasca cu acesta din urma, dar fara nici un rezultat, el fiind practic imposibil de gasit din 1 martie. Nimeni nu pare sa stie unde e el in acest moment, ca si statutul sau in cadrul echipei din care face parte de foarte multa vreme.

In locul sau, Fabio Pica va trebui sa treaca de un alt sportiv foarte bun, Aekpracha Meenayothin. Acesta e clasificat pe locul 3 la Lumpinee Stadium si pe locul 2 la Rajadamnern, in cadrul categoriei semi-mijlocii. In ultima sa aparitie in ring, el l-a facut KO in chiar prima runda pe Prakaysian Kaiyanghadaogym.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA