Natiunea MMA

Buakaw revine in prima gala a Thai Fight din 2012
22/03/2012

In 2011, promotia Thai Fight a iesit in lumina reflectoarelor, punand in scena cateva gala de rasunet unde au putut fi vazuti la lucru nume mari din lumea Muay Thaiului, printre care Kem Sitsongpeenong, Buakaw sau Yodsaenklai Fairtex.

Thai Fight revine cu primul eveniment din 2012, de data asta in patria boxului tailandez, in Pattaya. Si, asa cum era de astepta, fight-cardul e plin de staruri. Buakaw, Kem si Sudsakorn sor Klinmee urmeaza sa urce in ring in seara de 7 aprilie.

O noutate absoluta este faptul ca Buakaw va fi de acum cunsocut ca Buakaw Banchamek Gym, iar ultimele doua cuvinte desemneaza noua sala pe care el si producatorul de echipamente Yokkao Extreme o pregatesc in Surin.

Oponentul sau va fi francezul Mickael Cornubet, a carui ultima aparitie in ring a fost un KO suferit in fata lui Michael Piscitello in 2011. Asa ca nu e de asteptat o lupta prea grea pentru multiplul campion al K-1 MAX.

Saiyok Pumphanmuang va urca si el in ring impotriva rusului Rustem Zaripov, nu cu mult timp inaintea confruntarii foarte importante din gala SLAMM!! impotriva mult mai titratului Mohammed Khamal.

In acest moment, fight-cardul galei arata astfel:

74kg: Bernueng Topking Boxing (Thailand) vs Youssef Boughanem (Belgium)

70kg: Saiyok Pumpanmuang (Thailand) VS Rustem Zaripov (Russia)

70kg: Khem Sitsongpeenong (Thailand) VS Tarek (Morocco)

67kg: Sudsakorn Sor. Klinmee (Thailand) VS Superbon Lukjaomawaree (Thailand)

70kg: Buakaw Banchamek Gym (Thailand) VS Mickael Cornubet (France)

68kg: Roongroj Phechrungrueang (Thailand) VS TBA

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA