Natiunea MMA

Buakaw revine in actiune pe 23 octombrie, la Thai Fight: King of Muay Thai
11/10/2012

Buakaw lupta foarte des in ultimul timp in galele organizate de promotie Thai Fight. El a castigat turneul categoriei -70kg de anul trecut, si are doua victorii sub bannerul lor in acest an.

Luptatorul tailandez a decis sa intre si in acest an in turneul de la -70kg, care incepe pe 23 octombrie in Tailanda. Din pacate, el va lupta din nou cu un adversar care nu e nici macar aproape de nivelul si valoare sa, italianul Mauro Serra. Din pacate organizatia nu e foarte deschisa in ceea ce priveste anuntarea luptelor care vor avea loc pe fight-card, care adesea sufera schimbari chiar in ultimul moment.

Baietii de la Liverkick.com au alcatuit o lista a sportivilor care se banuieste a fi prezenti pe 23 octombrie, dar aceasta se poate schimba mai mult sau mai putin pana la evenimentul propriuzisa. Warren Stevelmans si Andrei Kulebin sunt doua nume mai cunoscute pentru iubitorii muay thai-ului din tara noastra, si care sunt asteptati sa apara pe fight-cardul galei.

67kg:

Singmanee Kaewsamrit

Adaylton Pareira de Freitas

Andrei Kulebin

Crice Boussoukou

Mehdi Zatout

Shan Cangelosi

Rachid Boumalek

Houcine Bennoui

70kg:

Buakaw Por. Pramuk

Mauro Serra

Shannon King

Antero Hynynen

Woo Yong Choi

Tomoyuki Nishikawa

Warren Stevelmans

Fares Bechar

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA