Natiunea MMA

Buakaw revine in K-1 odata cu World MAX Final 16
07/08/2013Promotia K-1 ne-a promis stiri importante de ceva vreme, si desi multa lume credea ca e din nou doar fum fara foc, iata ca pana la urma acestia s-au tinut de cuvant.

Pe canalele mass-media de specialitate a aparut stirea ca acestia au reusit un succes important, prin semnarea unui contract cu superstarul Buakaw Benchamek, multiplu fost campion al divizie MAX din organizatia japoneza.

Buakaw a trecut prin numeroase probleme legale in ultimul timp, mai intai cu fosta sa sala de pregatire, Pramuk, iar mai apoi cu promotia pentru care a luptat un timp, Thai Fight. Se pare ca acestea s-au rezolvat in mare parte, iar sportivul tailandez e poate concura in alte gale si organizatii.

In ultimul timp in lumea kickboxului profesionist au circulat mai multe zvonuri care il dadeau pe acesta drept aproape de a semna cu GLORY, si se spunea chiar ca ar avea pregatita deja o confruntare cu Giorgio Petrosyan, dar se pare ca pana la urma acestea au fost doar o poveste. Buakaw va concura in viitorul MAX World Grand Prix Final 16 in luna septembrie, in Mallorca, Spania.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA