Natiunea MMA

Buakaw primeste acceptul de a concura din nou, de data asta sub bannerul MAX Muay Thai
15/07/2013Cand numele Buakaw iti vine in minte, primul lucru la care te gandesti este cand va semna un contract cu GLORY, dar viata lui a fost mult mai complicata in ultima perioada.

Viata lui Buakaw Banchamek, inainte fiind cunoscut sub numele de Buakaw Por. Pramuk, a devenit publica in ultimul an. Acum el este sub contract cu MAX Muay Thai, chiar daca nu a putut sa lupte pana in prezent datorita unui conflict cu Thai Fight, o alta promotie care avea o intelegere contractuala cu superstarul tailandez.

Buakaw a avut multe lupte demonstrative in ultimul timp, care nu se iau in considerare pentru palmaresul sau. E posibil ca de acum el sa poate lupta pentru MAX Muay Thai, incepand cu evenimentul din China ce va avea loc in August dupa ce se pare ca Thai Fight si-a dat acordul pentru aceasta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA