Natiunea MMA

Buakaw por Pramuk vs Dzabar Askerov, pe 2 septembrie in Los Angeles
03/06/2011

Initial, Buakaw por Pramuk era programat sa isi faca debutul in Statele Unite undeva in aceasta vara, in gala celor de la Stand Up Promotion, un lucrul care a starnit interesul masiv al fanilor americani, pentru ca le-ar fi oferit posibilitatea de a il vedea la lucru pe unul dintre cei mai titrati si mai galonati kickboxeri din intreaga lume.

Din pacate, acest lucru nu s-a mai materializat, din cauza legaturilor pe care Buakaw le are cu seria Thai Fight. Se pare insa ca Muay Thai Premier League a obtinut insa acorul acestuia pentru o lupta sub bannerul lor, intr-o gala organizata in Los Angeles, California, la inceputul toameni.

Acest lucru nu e insa foarte surprinzator, California fiind gazda unei serii de gale de Muay Thai in ultimii ani, fiind probabil cel mai popular loc din SUA pentru acest sport, alaturi de New York si Las Vegas.

Buakaw urmeaza sa dea piept cu Dzabar Askerov pe 2 septembrie. Pe langa asta, in aceeasi gala ii vom putea vedea fata in fata pe Baxter Humby si John Wayne Parr, in cadrul impresionantului turneu de retragere a lui Parr.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA