Natiunea MMA

Buakaw por. Pramuk lupta cu Hiroki Nakajima in Ajunul Anului Nou, in Sengoku: Soul of Fight
03/12/2010

Dave Walsh - www.headkicklegend.com

O alta stire importanta vine din Japonia, si ii are ca protagonisti pe dublul campion MAX, Buakaw por. Pramuk si pe un alt luptator din aceeasi categoriei, Hiroki Nakajima. Diferenta e ca cei doi nu vor lupta in gala Dynamite!!2010, ci in Sengoku: Soul of Fight.

Relatia lui Buakaw cu FEG, compania mama a K-1 si DREAM, s-a racit considerabil dupa ce nu a mai fost invitat sa participe in turneul K-1 World MAX de anul acesta. El a dominat competitia japoneza ani la rand, dar promoterii l-au tratat ca o povara si ca o piedica in fata celui pe care ei il doreau campion, iar acest lucru l-a determinat pe tailandz sa se indeparteze tot mai mult si chiar sa isi aduca contributia la discreditarea K-1 MAX.

Acum, la putin timp dupa ce tailandezul a castigat S-Cup, o alta competitie destul de importanta din lumea kickboxului japonez, se pare ca Sengoku, un competitor pe scena de MMA a DREAM, cealalta latura a activitatii FEG, a profitat de aceasta oportunitate si organizeaza o lupta de kickbox intr-un dintre galele lor. Sengoku: Soul of Fight se vrea a fi o gala gigantica de arte martiale, in care toate sporturile japoneze vor fi reprezentate. Adaugarea luptei dintre Buakaw si Nakajima va adauga legitimitate portiunii dedicate kickboxului.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA