Natiunea MMA

Buakaw, Yodsaenklai, Saiyok si Sudsakorn lupta pe 7 august in Japonia
22/06/2011

Dupa succesul inregistrat de Thai Fight Extreme in luna mai, in Franta, promotia isi va muta logistica in Japonia pentru o noua gala. Cu un eveniment programat pe 17 iulie in Hong Kong, Thai Fight Extreme e inca una dintre promotiile care si-a extins activitatea in 2011. Ca de obicei, ei vor folosi reguli complete de Muay Thai.

Dublul campion mondial K-1 World MAX Grand Prix, Buakaw Por Pramuk urmeaza sa dea piept cu Tomoaki Makino. Makino e un luptator foarte inalt pentru clasa sa de greutate si va trebui sa isi foloseasca toata aceasta inaltime pentru a il invinge pe unul dintre cei mai buni sportivi din lume. Buakaw a luptat in multe confruntari de Full Muay Thai Rules in ultimul timp, invingandu-l in ultima sa aparitie pe Djime Coulibaly in gala din 14 mai din Franta. Inainte de lupta din august, el va urca in ring cu brazilianul Gilmar China pe fight cardul Thai Fight Extreme din Hong Kong pe 17 iulie.

Yodsaenklai Fairtex e inca un luptator importanta care a participat cu succes la gala din Franta, si care va urca in ring si in Hong Kong impotriva lui Karim Ghajji. Pe 7 august el va da piept cu Yasuhiko Shirasu din Japonia.

Saiyok Pumpanmuang va lupta cu Kou Suman din Japonia. Fabio Pinca il va intalni pe Yuya Yamato. Yamato l-a invins pe Pinca in gala din luna mai, cand acesta din urma a fost oprit de doctorul galei sa mai continue din cauza taieturilor suferite.

Sudsakor Sor Klinmee va da piept cu Tomoyuki, iar inainte de el va lupta cu Egon Racz pe 17 iulie in gala din China.

Se pare ca si veteranul MMA Akihiro Gono va participa la gala organizata in tara sa natala pe 7 august.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA