Natiunea MMA

Buakaw, Saenchai si Kaoklai lupta in luna august intr-un turneu de Muay Thai din California
29/03/2011

Stand Up Promotions organizeaza gala "World Class Championship Muay Thai", la Anaheim Convention Center, pe 13 august, in California.

In cadrul acestei galei vor urca in ring Buakaw Por. Pramuk, Saenchai Sinibi Gym, KaoklaiKennorising, Saiyok Pumpanmuang si Rungavee Sasiprapa. Toti cinci sunt luptatori de clasa mondiala de muay thai, dar cu singuranta cel pe care toata lumea il va urmari va fi fostul campion K-1 MAX si WMC, BUakaw, care isi va face astfel debutul in Statele Unite.

Aceasta stire este una binevenita si mult asteptata de catre fanii americani, si un mare pas inainte pentru promotia bazata in California. Prezenta atator staruri tailandeze in acceasi gala va aduce cu singuranta un spectacol deosebit, dar va oferi si o foarte importanta oportunitate pentru luptatorii talentati de muay thai din America de Nord sa isi demonstreze potentialul.

Inainte de lupta din California, Buakaw va concura in turneul Thai Fight Extreme 2011 din Cannes, Franta, din data de 14 mai. In aceeasi situatie se va afla si Saiyok, care isi face si el debutul in Statele Unite in gala promovata de Stand Up.

Saenchai va avea si el parte de actiune inaintea galei din California, urmand sa dea piept cu starul britanic Liam Harrison pe 9 aprilie.

Sursa - www.headkicklegend.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA