Natiunea MMA

Buakaw, Liam Harrison, Sagetdao Petpayathai vor fi cap de afis pentru MAX Muay Thai China
19/07/2013


Cei de la MAX Muay Thai tocmai au dezvaluit lista cu luptatorii ce vor participa la turneul de la 68 de kg din China, si pana acum suna minunat.

Turneul ii va cuprinde pe Liam Harrison, Sagetdao Petchphayathai, Martin Ahkatr si Zhang De Zeng. Cele mai mari doua nume sunt cu siguranta Liam “The Hitman” Harrison si Sagetdao care au luptat impotriva unor nume grele pe plan mondial.

Liam Harrison a avut un an greu, pierzand 3 lupte consecutiv in fata lui Masaaki Noiri, Mosab Amrani si Saenchai Pksaenchaimuaythaigym. Ultimele infrangeri au fost sub bannerul GLORY. Va fi placut sa il vedem pe Harrison in lumea Muay Thai, mai ales avand un oponent ca Sagetdao.

Chiar daca Sagetdao Petpayathai nu mai este in varful carierei sale, a ramas unul dintre cei mai experimentati si periculosi luptatori adusi de MAX pana acum. Acesta si-a revenit in urma unei infrangeri primite din partea lui Pakorn la inceputul acestei luni, iar inainte a avut o victorie printr-un TKO fabulos asupra lui Tetsuya Yamato.

Chiar daca si Martin Ahktar si Zhang De Zang sunt buni la ceea ce fac, nu pot fi comparati cu Harrison si Sagetdao.

De asemenea cei de la MAX au confirmat in mod oficial ca Buakaw Banchamek va lupta in cadrul acestui eveniment. Timp de 6 luni, lui Buakaw nu i-a fost permis sa lupte decat in exercitii demnostrative in Cambodia. Acum ca s-au clarificat problemele legate de contractul sau, se pare ca il vom vedea pe Buakaw din nou in actiune. Inca nu se cunoaste oponentul sau, dar sa speram ca MAX ii va da posibilitatea sa lupte cu unul pe masura sa.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA