Natiunea MMA

Bruce Willis pune pe Pauza cariera in MMA a lui Randy Couture
27/11/2010

Zeus - www.middleeasy.com

Randy Couture este MMA, si fara el acest sport nu ar fi fost unde este astazi, si poate ar fi ramas la nivelul clipurilor filmate in gradina din spatele casei si postate de fanii "no holds barred" pe net.

Daca nu a-ti vazut The Expendables in acesta vara, a-ti scazut putin in ochii nostri. Alaturi de Rnady, Big Nog si Andreson Silva au avut aparitii fugitive intr-o pelicula de actiune care a generat multe comentarii inainte si dupa difuzarea ei.

Intr-un interviu cu "The Dave and Mahoney Morning Show", Randy Couture a dezvaluit ca urmeaza sa interpreteze un "caracter amuzant" in viitorul film al lui Bruce Willis, "Setup".

"Ma pregatesc sa filmez in Grand Rapids, Michigan in primele saptamani din decembrie, cu Bruce Willis, intr-o pelicula numita "Setup".

"S-a intamplat acum cateva zile. E un caracter amuzant. Un rol mic, dar un caracter amuzant intr-un film cu gangsteri."

"Cariera mea de luptator e pe Pauza pentru moment. Nu poti sa stii ce imi vor oferi oficialii UFC. Vom vedea, si daca e ceva interesant, poate nu voi putea sa il evit."

Cariera sa se intinde pe mai multe decenii, iar la 47 de ani, cat are el acum, nu ne putem astepta sa il vedem luptand la nesfarsit.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA