Natiunea MMA

Browne, spulberat de Lewis
20/02/2017  Derrick Lewis l-a invins, prin KO la pumni, pe Travis Browne, in capul de afis al galei UFC Fight Night 105 de la Centrul Scotiabank din Halifax (Nova Scotia, Canada). Lewis a transat duelul greilor in runda a doua, “Bestia Neagra” obtinand astfel a sasea victorie la rand si a optsprezecea din cariera. Desi disputa s-a incheiat inainte de limita, ambii combatanti au fost recompensati cu cate 50.000 de dolari pentru “Cea mai buna lupta a noptii”.
  Confruntarea dintre Lewis si Browne a fost precedata de partide destul de echilibrate, incheiate totusi cu decizii unanime. Johny Hendricks l-a intrecut pe Hector Lombard iar Elias Theodorou a dispus de Cezar Ferreira in limitele categoriei mijlocii, in timp ce Gavin Tucker l-a invins pe Sam Sicilia intr-un meci la categoria pana.
   “Performanta noptii” i-a revenit “usorului” Paul Felder, KO tehnic prin lovitura de cot si pumni impotriva lui Alessandro Ricci. Scurta sa prestatie in cusca, incununata de succes, i-a adus “Dragonului Irlandez” un bonus de 50.000 de dolari.
  O alta inclestare care s-a lasat cu acelasi premiu a fost cea de pe cardul preliminar al galei dintre “mijlocii” Thiago Santos si Jack Marshman. Brazilianul de 33 de ani s-a impus prin KO tehnic, facand uitate ultimele doua infrangeri suferite si intrand in posesia celor 50.000 de dolari.
  Evenimentul de la Halifax a fost al doilea de acest gen gazduit de Nova Scotia.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA