Natiunea MMA

Brock Lesnar se retrage iar din MMA
15/02/2017  Mai multe surse au confirmat, ieri, ca fostul campion la categoria grea s-a retras din lumea artelor martiale mixte, informand deja UFC despre decizia luata. Cum Lesnar nu mai face parte din Ultimate Fighting Championship, el a fost scos si din lista celor testati antidoping.
  Brock Lesnar a fost suspendat de Agentia Antidoping a Statelor Unite ale Americii dupa ce a picat testul antidoping inainte de confruntarea cu Mark Hunt din gala UFC 200.
  In primul sau meci de la intaia sa retragere in decembrie 2011, Brock Lesnar l-a invins, in prima instanta, pe Mark Hunt. Ulterior, testele antidoping au dovedit ca Lesnar ar fi trisat, iar cei din comisia din Nevada au anulat decizia din ring, sanctionandu-l imediat.
  Cu 5 victorii obtinute in cele 9 meciuri din cariera, americanul de 39 de ani mai avea de asteptat pana in 15 iulie pentru a reintra in cusca, insa e foarte posibil ca Lesnar sa renunte definitiv la aceasta idee.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA