Natiunea MMA

Brock Lesnar se retrage din lupta cu Junior Dos Santos, Shane Carwin îl înlocuiește
13/05/2011

Preşedintele UFC-ului, Dana White, a anunţat astăzi că fostul campion la categoria grea, Brock Lesnar a fost forţat să se retragă de la gala UFC 131 din cauza unui al doilea caz de diverticulită.

Shane Carwin îl va înlocui pe Lesnar și se va întâlni cu Junior Dos Santos.

Lesnar trebuia sa lupte cu Dos Santos la gala care are loc pe 11 iunie la Rogers Arena din Vancouver, British Columbia, Canada. Cei doi au fost antrenorii celor doua echipe rivale din reality show-ul "The Ultimate Fighter 13" care a fost filmat în februarie, și este în prezent difuzat pe postul american Spike Tv.

Este a doua oară când diverticulita  îi strică planurile lui Lesnar, deşi el spune că nu este la fel de gravă ca prima oară. La sfârșitul anului 2009, el a fost forţat să se retragă de la UFC 106 din cauza unei maladii necunoscute care sa dovedit a fi un caz periculos de diverticulită, o boala digestiva a intestinelor.

Lesnar a fost spitalizat timp de 11 zile şi a pierdut 18 kilograme în prima sa confruntare cu boala.

White a spus că Lesnar a fost diagnosticat recent de la Clinica Mayo.

"Are niște alegeri serioase de făcut în următoarele săptămâni, fie sa lupte cu acestă boală sau să se opereze ", a spus el.

Lesnar a spus ca al doilea contact cu boala nu a fost atât de grav ca primul. O operaţie ar putea periclita viitorul său în sport însă.

Lesnar, cu toate acestea, a declarat că nu se retrage din sport.

"Trebuie doar sa găsesc soluţia potrivită pentru a remedia aceasta situaţie", a spus el.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA