Natiunea MMA

Brock Lesnar se retrage din MMA dupa infrangerea din fata lui Alistair Overeem la UFC 141
03/01/2012

Brock Lesnar a primit ultima sa lovitura din MMA-ul profesionist de la Alistair Overeem.

Overeem (36-11) l-a inmuiat pe gigantul american cu lovituri de genunchi la corp si l-a terminat cu o lovitura de picior la ficat in Main Eventul galei UFC 141, desfasurata sambata seara la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Sfarsitul a venit dupa 2 minute si 26 secunde trecute din prima runda. Dupa lupta, Lesnar - caruia i-a fost scos aproape o jumatate de metru din colon in luna mai, dupa complicatiile aparute in urma unei diverticulite de care suferea - si-a anuntat retragerea din MMA.

"Imi scot palaria in fata lui Alistair Overeem. Am avut doi ani foarte grei cu boala de care sufar" a spus Lesnar. "Va spun in mod oficial ca in seara asta a fost ultima data cand m-a-ti mai putut vedea in Octogon."

"Borck Lesnar s-a retras oficial" a mai adaugat el. "Le-am promis sotiei si copiilor mei ca daca castig in seara asta si primesc o sansa la titlu, atunci aceea va fi ultima mea lupta. Dar am pierdut in seara asta..."

"In seara asta am dat tot ce am avut mai bun. Prima sau a doua runda, asa am promis" a spus si Overeem - acum principalul pretendent la titlul lui Junior dos Santos. "Am reusit o lovitura frumoasa de K-1 la corp. M-am pregatit mult pentru apararea impotriva doborarilor. Brock e un wrestler foarte bun, asa ca a trebuit sa imi schimb tactica pentru el."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA