Natiunea MMA

Brock Lesnar pica si testul anti-doping de dinaintea luptei cu Mark Hunt
21/07/2016
Fostul campion la categoria grea nu a trecut testul anti-doping la UFC 200, anunta Ultimate Fighting Championship.

Mai intai a aparut informatia conform careia Lesnar ar fi fost depistat pozitiv la verificarea din 28 iunie. Apoi, de vinerea trecuta se vorbeste de un nou test picat, in 9 iulie, desi rezultatele nu au fost procesate de laboratorul UCLA Olympic la cinci zile de la Óncheierea evenimentului anului in UFC.

In ambele cazuri, Lesnar ar fi fost descoperit pozitiv cu aceeasi substanta, insa nu se stie cu care.

Daca se dovedeste ca s-a dopat, Lesnar va fi suspendat doi ani din competitii.

Arhicunoscutul Brock Lesnar a revenit in Octagon dupa o absenta de patru ani si jumatate, invingandu-l prin decizie unanima pe fostul campion de K1, Mark Hunt, in cadrul galei UFC 200.

In urma prestatiei sale, Lesnar a primit cea mai mare bursa din istoria UFC, 2,5 milioane de dolari, la care s-au adaugat procentele din abonamentele pay-per-view ce ridica totalul castigurilor la 10 milioane de dolari.

Imediat dupa acest scandal, Mark Hunt, care s-a ales cu doar 700.000 de dolari, a revendicat UFC toata bursa acordata lui Lesnar, motivand ca a fost invins de un trisor.

Brock Lesnar ar fi al doilea luptator celebru din UFC depistat pozitiv, dupa ce si Jon Jones a picat testul anti-doping chiar inainte de gala.

Victor Corobea - www.natineaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA