Natiunea MMA

Brock Lesnar ii pregateste o surpriza lui Junior "Cigano" dos Santos
03/02/2011

Se pare ca fostul wrestler profesionist ii pregateste o surpriza oponentului sau in lupta pentru urmatoarea sansa la titlul categoriei grele a UFC.

Conform ultimelor declaratii, antrenorul de BJJ al lui Lesnar, centura neagra sub Rolls Gracie, Rodrigo "Comprido" Medeiros a anuntat ca fostul campion are un as in maneca pe care il va folosi impotriva lui Dos Santos.

"Brock il va invinge pe JDS cu jiu-jitsul sau. Cred ca lupta dintre cei doi va fi fantastica pentru scena MMA, din moment ce Brock a atras intotdeauna un numar mare de spectatori. Dar va fi interesant si pentru Brazilia si brazilieni, atat timp cat Cigano va capata o mai mare expunere media. Personal, voi incerca sa arat lumii cat de important este Jiu-Jitsul pentru MMA-ul actual."

 Pentru Brock Lesnar nu ar ceva neobsinuit sa termine lupta cu ajutorul BJJ-ului, el finalizandu-l pe Shane Carwin la UFC 116 printr-un triunghi cu bratele, intr-o gala in care si-a pastrat centura de campion.

Alexandru Zaharia - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA