Natiunea MMA

Brock Lesnar e asteptat sa revina in UFC undeva in anul 2012
19/08/2011

 

Intr-o miscare nu foarte subtila de promovare a caracterului si numelui sau, Brock Lesnar a anuntat pe Youtube ca vrea sa revina in lumea artelor martiale mixte. Dar anuntul nu a fost unul foarte detaliat, fostul campion al categoriei grele ne facand vre-o referire daca a inceput deja antrenamentele sau cand ne putem astepta sa il vedem din nou in Octogon.

MMA Weekly a stat de vorba cu Dana White, presedintele UFC, care a clarificat putin situatia lui Brock Lesnar.

"Brock va reveni in sala de pregatire undeva in luna septembrie. Va reincepe antrenamentul, pentru ca nu a mai facut nimic de la operatia chirurgicala. Brock va reveni probabil in prima parte a lui 2012."

Frank Mir e vazut de multa lume drept cel mai probabil adversar in cazul revenirii in cusca a lui Lesnar. Aceasta optiune a fost preferata si de UFC inainte ca Lesnar sa aiba parte de noi probleme medicale. Cei doi au acum un palmares de 1-1 in confruntarile directe, cu Mir castigator la UFC 81 si Lesnar la UFC 100.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA