Natiunea MMA

Brock Lesnar : "Am fost si am sa fiu din nou Campionul Categoriei Grele a UFC"
18/03/2011Brock Lesnar vrea sa recastige titlul categoriei grele a UFC, pe care l-a detinut in trecut.

Fostul campion este unul dintre cei doi antrenori din actualul sezon, al treisprezecelea, al The Ultimate Fighter, alaturi de Junior Dos Santos. Cei doi urmeaza sa se infrunte in a doua parte a anului, pentru a determina principalul pretendent a titlul detinut acum de Cain Velasquez.

"Am suferit o infrangere mare; asa e in sport" a spus Lesnar. "La fel cum se invarte lumea, uni pierd, altii castiga; trebuie sa te urci din nou in sa si sa intri reintri in joc".

"Baiatul asta e in drumul meu, si asta e singurul lucru care ma intereseaza. E in drumul meu spre recastigarea titlul de campion. Am fost si am sa fiu din nou campionul Categoriei Grele a UFC."

In ceea ce priveste roul sau de antrenor pentru sportivi tineri si necunoscuti, Lesnar spune ca il ia foarte in serios si ca se bucura de sansa de a oferi o mana de ajutor luptatorilor care aspira sa ajunga pe culmile gloriei in MMA.

"Multi dintre copiii astia sunt aici pentru ca vor o viata mai buna, vor sa ofere un trai mai bun pentru familia lor. Vor sa fie un luptator, la fel ca mine. Avem sase, sapte saptamani cu copii astia, pentru a ii face sa execute ce le spunem, sa castige lupte, dar nu toti au sa castige", explica giganticul wrestler.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.ukmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA