Natiunea MMA

Brock continua in WWE, UFC-ul mai asteapta
10/04/2018  World Wrestling Entertainment a anuntat, ieri, ca Lesnar a semnat prelungirea contractului dupa ce intelegerea precedenta a expirat. Lesnar a intrat in posesia centurii promotiei dupa l-a invins, duminica, in capul de afis al galei de wrestling de la New Orleans, pe Roman Reigns, dar cei doi se vor reintalni cu prilejul galei din 27 aprilie de la Jeddah (Arabia Saudita). WWE nu a oferit detalii despre acordul dintre cele doua parti, insa, potrivit unor surse bine informate, Lesnar ar putea concura si in UFC.
  Brock Lesnar se afla inca in perioada de suspendare in Octogon, dar zvonurile despre o posibila intoarcere in UFC au fost alimentate chiar de presedintele Ultimate Fighting Championship. Dana White a declarat, nu mai departe de zilele trecute, ca Lesnar este foarte aproape de revenirea in cusca. “Este sub contract cu noi chiar daca nu l-am trimis iar in lupta”, a mentionat seful UFC. Mai mult, White a plusat si a dezvaluit ca fostul campion al “greilor” l-ar putea infrunta pe castigatorul duelului dintre Stipe Miocic si Daniel Cormier.
  De vazut ce se va intampla mai intai: se va bate Lesnar cu unul dintre cei doi sau McGregor isi va lua revansa in fata lui Mayweather? Evident, dupa ce isi regleaza conturile cu Nurmagomedov. Vorba lui Khahib, in ring sau in afara lui.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA