Natiunea MMA

Brian Stann vs Wanderlei Silva, confirmata oficial pentru gala UFC 130 din 28 mai
04/02/2011


                    Brian Stann            vs             Wanderlei SIlva

Pana la urma s-a confirmat oficial. Brian Stann va incerca sa puna capat carierei profesioniste in UFC a lui Wnaderlei Silva, incercand sa ii administreze fostului superstar al PRIDE a patra victorie intr-o gala sub bannerul promotiei americane, atunci cand va urca in ring cu "The Axe Murderer" la UFC 130 in Las Vegas, pe 28 mai. Stirea a fost confirmata la finalul "Ultimate Insider" din aceasta dimineata.

Este foarte interesant ca, in ultima vreme, majoritatea celor care mai au un singur pas pana la a deveni principalul pretendent la titlul categoriei mijlocii - de la Michael Bisping si pana la Alan Belcher - cer sa lupte cu Wanderlei Silva, desi brazilianul este el insusi unul dintre pretendentii la centura de campion. Se pare ca el este cel care sta de paza la usa catre titlu, iar toata lumea trebuie sa treaca de el pana sa ajunga la Anderson.

Nu e de asteptat ca cei doi sa se angajeze intr-un razboi prea intens al declaratiilor inainte de lupta. Aceasta confruntare nu va fi decat o lupta curata dar importanta pentru cele doua cariere. Probabil cel mai greu e de decis cu cine sa nu tii dintre cei doi.

Sursa - www.cagepotatoe.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA