Natiunea MMA

Brett Rogers, arestat din nou in Statele Unite ale Americii
25/10/2011

Viata persoanala a lui Brett Rogers pare sa fie si mai plina de probleme decat cariera sa din MMA.

Rogers, fost luptator de categoria grea a Strikeforce si EliteXC care a luat parte la doua dintre cele mai vizionate lupte din istoria MMA-ului pe continentul nord-american, a fost arestat din nou luni dimineata, pentru ca nu a respectat termenii eliberarii sale conditionate.

Se pare ca acesta a incalcat un ordin al judecatorului de a nu intra in contact cu fosta sa sotie, pe care este acuzat ca a lovito si a incercat sa o sugrume.

Rogers avea la un moment dat un palmares de 11-0, cu toate reusitele venite in urma unor KO-uri spectaculoase. Dupa ce  a intrat insa in lumea mare a artelor martiale mixte, el a inceput sa piarda pe banda rulanta, incepand cu lupta terminata inainte de limita impotriva "Ultimului imparat" Fedor Emelianenko pe 7 noiembrie 2009.

Zuffa LLC, compania mama a UFC si Strikeforce l-a concediat pe acesta dupa arestarea lui in urma incidentului initial cu sotia sa.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA