Natiunea MMA

Brendan Schaub pune capat carierei lui Mirko "Cro-Cop" in UFC
21/03/2011

Fostul superstar al PRIDE Fighting Championship, Mirko "Cro-Cop" FIlipovic si-a incheiat cariera in UFC intr-o singura secunda, cand a fost facut KO de una dintre stelele in devenire ale promotiei americane, Brendan Schaub. Amandoi luptatorii au aratat o disponibilitate spectaculoasa de a pune capat luptei in picioare, chiar daca Brendan a incercat cateva doborari si lupta la sol.

Desi era evident ca e dominat de mai tanarul sau adversar, Cro-Cop a muncit serios in incercarea de a se pastra aproape de acesta, dar lovitura peste umar aruncata de Brendan l-a trimis la podea total neajutorat.

Aceasta victorie i-a adus lui Schaub un bonus suplimentar de 70.000$ pentru Knock-Outul Serii, un cadou binevenit pentru luptatorul care si-a sarbatorit ziua de nastere in aceeasi zi.

La conferinta de presa de dupa gala, presedintele UFC, Dana White, a declarat ca Cro-Cop nu va mai lupta pentru cea mai importanta organizatie de MMA din lume.

"E al doilea luptator legendar cu care am luptat" a spus Schaub. "E un punct de cotitura in cariera mea. Slabiciunea lui Cro-Cop e ca isi pune picioarele in paralel de fiecare data inainte de a arunca o lovitura inalta, asa ca l-am pandit si am aruncat o dreapta puternica."

De la infrangerea prin KO in fata lui Roy Nelson la The Ultimate Fighter 10 Finale in decembrie 2009, Schaub i-a invins pe Chase Gormley, Chris Tuchscherer si Gabriel Gonzaga inainte de lupta cu Cro-Cop. Au aparut deja zvonuri ca el urmeaza sa dea piept cu Antonio Rodrigo Nogueira la UFC Rio, dar acestea nu sunt inca confirmate. 

Sursa - www.MMAopinion.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA