Natiunea MMA

Brendan Schaub iese din nou in lumina reflectoarelor
13/01/2015Unul dintre cele mai celebre nume (in ultima vreme) din UFC (in special datorita podcastului in care a fost criticat de Joe Rogan) iese din nou in evidenta.

Nu datorita victoriilor/evolutiilor sale din UFC, ci printr-o declaratie care a surprins multa lume.

Dupa 2 infrageri consecutive in UFC (cea mai recenta in fata lui Travis Browne in gala UFC181) Schaub socheaza spunand ca l-ar face pe Brock Lesnar sa impacheteze si sa plece urgent inapoi la Wrestlingul fals (in caz ca Brock se decide sa-si faca revenirea in UFC).

Lesnar este momentan sub contract cu WWE, dar contractual este pe cale de a expira. Astfel, sunt tot mai multe voci care spun ca se pregateste o revenire spectaculoasa a fostului campion mondial in cea mai mare organizatie de arte martiale mixte din lume.

Brock are un palmares de 5 victorii si 3 infrangeri in MMA, ultimele 2 infrangeri venind din partea actualului campion Cain Velasquez si, cea mai recenta, in fata lui Alistair Overeem.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA