Natiunea MMA

Braulio suporta o interventie chirurgicala de 6 ore si revine ca nou: "Acum sunt bionic!"
05/02/2011

Bráulio "Carcará" Estima, unul dintre cei mai buni practicanti de BJJ care lupta la ora actuala in MMA, a fost singurul care l-a oprit pe campionul absolut Sérgio Moraes, cucerind astfel titlul categoriei semi-grea, centuri negre, la Europenele de anul acesta.

Dar efortul depus la Lisabona nu a fost singurul pentru Braulio week-endul trecut, dimpotriva. "A fost un week-end incarcat" a declarat campionul direct de pe patul de spital din Anglia. "Am participat la funeraliile unui prieten sambata in Birmingham. Dupa asta am revenit la Londra, am luat primul zbor spre Lisabona, am luptat duminica, pentru ca luni sa revin aici si sa raman pentru recuperare. Voi fi in spital pana vineri, dupa care va urma fizioterapia."

 Operatia a fost un real succes. "Ma simt foarte bine, mai bine decat speram. Nici nu-ti poti da seama ca am fost operat. Interventia a fost facuta cu tehnologie de ultima generatie. Problema era cu doua vertebre, C4 si C5, ambele dislocate, dar imi voi pastra in continuare mobilitatea zonei cervicale. Durata operatiei a fost de 6 ore, dar doctorii si-au facut pe deplin treaba. Acum am un gat bionic!" a declarat campionul incantat.

Sursa: www.graciemag.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA