Natiunea MMA

Braulio Estima, unul dintre cei mai galonati practicanti de BJJ din lume, vine in Romania
23/02/2012

Romania este din ce in ce mai prezenta pe scena BJJ-ului mondial, rezultatele obtinute la competitii de genul europenelor sau Open-ului Ungariei confirmand potentialul sportivilor romani. Tot ca o confirmare a fost prezenta in tara a unor figuri marcante in domeniu, luptatori precum Flavio Behring, Xande Ribeiro, Royce Gracie vizitandu-ne de-a lungul timpului. Anul acesta a inceput promitator, selectia pentru campionul mondial de jiu-jitsu brazilian desfasurandu-se la Bucuresti, iar continuarea este la fel de promitatoare. Braulio Estima va fi in Romania pentru un seminar de 3 ore sambata 3 martie 2012 de la 11.00, la Sala Polivalenta, brazilianul dand astfel curs invitatiei primite din parteaFederatiei Romane de Arte Martiale de Contact (FRAMC).

Considerat cel mai bun luptator no-gi, Estima face parte din “treimea” de aur care ii aduna pe cei mai buni practicanti de BJJ din lume: Rodolfo Vieira, Roger Gracie, Braulio Estima. Cei trei nu s-au intalnit pana acum in competitii pentru a decide care dintre ei e cel mai bun. Dublu medaliat la ADCC 2009 la (divizie si Open) si castigator de Supefight la ADCC 2011 impotriva lui Ronaldo Jacare, Braulio este de asemenea multiplu campion mondial, european si castigator al Pan-Americanelor.

Vestile bune nu se termina aici, FRAMC organizand cu ajutorul celui mai titrat club de BJJ din Romania, Absoluto, o noua competitie de jiu-jitsu brazilian, deschisa tuturor practicantilor de arte martiale in data de 4 martie ora 14.00, in cadrul aceleiasi Sali Polivalente. Competitia marcheaza astfel parteneriatul dintre Absoluto si FRAMC, colaborare ce are ca scop popularizarea artei suave si a conceptului "grappling"atat de popular la nivel mondial.

Taxa de participare este de 20 euro, fiind inclusa atat inscrierea in cadrul competitiei de duminica cat si participarea la seminarul sustinut de Braulio Estima. Pentru informatii suplimentare despre participarea la seminar si competitie: camil_moldoveanu@yahoo.com sau 0724580898. 

Alex Zaharia - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA