Natiunea MMA

Brasovul gazduieste Campionatul National de Ashihara Karate, proba Kumite, pentru copii
30/05/2016

 

Competitia, destinata copiilor, cadetilor si juniorilor mici, va avea loc in zilele de 4 si 5 iunie 2016, la Sala “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov.

Organizat de AS CS Ares Dojo DM, sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale, campionatul va  alinia la start 270 de sportivi, legitimati la 15 cluburi sportive din Bucuresti, Brasov, Constanta, Oradea, Pitesti, Piatra Neamt si din alte orase.

Sambata, 4 iunie, la ora 9, va avea loc deschiderea oficiala, urmata, la ora 10, de intrecerile la categoriile 8, 10 si 12 ani masculin. La ora 17 este programata  festivitatea de premiere. O zi mai tarziu intra in competitie fetele, la categoriile 12, 14 si 16 ani. Festivitatea de premiere de duminica se va desfasura cu incepere de la ora 15.

Partenerii Campionatului National de Ashihara Karate de la Brasov sunt Korona Sports Center , Caffe 13 si Vanilla Lounge&Games.

Evenimentul beneficiaza si de sprijinul sponsorilor: A-ha Lounge&bistro, Decathlon Brasov, DNS Fashion, Valserv, Vademecum, Professional Horeca si Oro Caffe.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA