Natiunea MMA

Brandon Vera se intoarce la categoria grea si lupta cu Ben Rothwell in cadrul UFC 164
17/05/2013Veteranul UFC Brandon Vera (12-6, 1 NC) se intoarce pentru prima data dupa 5 ani la categoria grea, sa il confrunte pe “Big” Ben Rothwell (32-9) in cadrul UFC 164. Vera a facut publica lupta zilele trecute prin intermediul Twitter.

UFC 164 va avea loc in 31 August 2013 in cadrul BMO Harris Bradley Center din Milwaukee, Wisconsin. Nu au mai fost oficializate alte lupte pentru acest eveniment, dar rapoarte recente ii leaga pe Alistair Overeem si pe Diego Sanchez de fight card.

Vera se intoarce la fosta sa categorie, dupa ce a obtinut un palmares de 4-4 (1 NC) la categoria semigrea din 2008 pana in prezent. In ultimele 5 aparitii din UFC a castigat o singura data, infrangandu-l pe Eliot Marshall la decizie, cu Thiago Silva a avut 1 NC, dar a fost infrant de Randy Couture, Jon Jones si Mauricio Rua.

Initial cand a luptat la categoria grea, Vera a avut un record de 4-2, castigand printr-un TKO in 69 de secunde confruntarea cu Frank Mir, inainte fiind infrant de Tim Sylvia si Fabricio Werdum.

Intre timp, Rothwell isi revine dupa submisia primita din partea lui Gabriel Gonzaga in cadrul galei UFC on FX7. La 31 de ani, fostul luptator IFL are victorii si infrangeri alternative, printre care putem mentiona victoriile notabile asupra lui Gilbert Yvel si Brendan Schaub, si infrangerile in fata lui Andrei Arlovski, Cain Velasuez, Mark Hunt si Gonzaga.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA