Natiunea MMA

Brandon Vera revine in UFC la doar cateva luni de la rezilierea contractului sau
23/02/2011

Poate ca Brandon Vera a fost concediat de UFC cu doar cateva luni in urma, dar se pare ca plecarea sa a fost de scurta durata.

Fostul challenger la titlul categoriei grele si semi-grele isi va face revenirea in Octogon pentru cel putin inca o lupta, conform unor surse apropiate de promotia americana.

Vera a fost concediat de UFC dupa infrangerea din fata lui Thiago Silva la UFC 125, dar acum, ca urmare a controversei legate de testul anti-drog al brazilianului la Comisia Atletica a Statului Nevada, se pare ca luptatorul bazat in California va primi inca o sansa in Octogon.

Desi nu au aparut inca detalii despre viitorul lui Silva, se pare ca testul sau va fi pozitiv si ca lupta sa cu Vera va fi declarata un No Contest, o practica comuna pentru Comisia Atletica a Statului Nevada in trecut.

Revenirea lui Vera ar putea fi contractuala, sau ar putea fi doar o ultima sansa acordata de UFC, iar detaliile nu sunt inca clare din acest punct de vedere.

Vera a suferit o fractura de piramida nazala in lupta cu Thiago Silva, si a fost suspendat medical cel putin pana pe 3 martie, si ar putea sa stea pe margine pana pe 1 iulie daca refacerea sa nu va fi confirmata de un doctor.

Sursa - www.MMAweekly.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA